Vijesti     -     Kontakti

Županija

Gastro

Priroda karlovačkog kraja doista je oduvijek darežljiva: od najrazličitijih vrsta riječnih riba Kupe, Korane, Mrežnice ili Dobre, divljači i gljiva iz naših šuma.. Ako tome nadodamo vrijedni stoljetni rad ljudskih ruku na plodnoj zemlji, dobit ćemo neobično zanimljiv „temeljac“ za fantastično ukusna izvorna jela, bazirana na lokalno proizvedenim namirnicama.

Gastronomska ponuda je neizostavni dio ukupne turističke ponude, i kako je uz dobro jelo važna i dobra kapljica, brojni privatni restorani nastoje spojiti ova dva užitka te vjerujemo da će sa ponudom nagrađivanih autohtonih vina Ozaljskog kraja i Vivodine zasigurno  zadovoljiti svakog gosta. Mnogo je razloga da gost gurman, ogladnjeli turist ili putnik namjernik bude itekako zadovoljan ponudom hrane na našem  stolu  jer, ostavši u pamćenju, miris i okus lokalnog specijaliteta vratit će, nadamo se, gosta ponovno za taj stol.

Opostite se u mirnom okruženju i uživajte u izvornim okusima našeg kraja. Ako smo ovim tekstovima pobudili Vaš interes da nas posjetite, nadamo se da ćete poželjeti posjetiti i neko od brojnih izletišta.

Detalje pogledate na web stranici turističke zajednice: https://visitkarlovaccounty.hr/

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: pisarnica@kazup.hr

Pristupačnost