Vijesti     -     Kontakti

Potpredsjednik Vlade RH i ministar Tomo Medved: Lijepa je ovo slika koja dolazi iz Karlovca

Dan državnosti 2 2023 1Povodom obilježavanja Dana državnosti, Dana hrvatskih branitelja Karlovačke županije i Dana hrvatske kopnene vojske, u organizaciji Udruga proisteklih iz Domovinskog rata Karlovačke županije, a uz potporu Karlovačke županije, Grada Karlovca, Hrvatsku kopnenu vojsku te Policijsku upravu karlovačku, odražava se bogat program za sve uzraste na Vunskom polju u Karlovcu. 

Obilježavanje Dana državnosti i Dana hrvatskih branitelja Karlovačke županije

Dan državnosti 24Povodom Dana državnosti i Dana hrvatskih branitelja Karlovačke županije, položeni su vijenci i zapaljene su svijeće u spomen na sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje i civile kod križa ispred zapovjedništva Hrvatske kopnene vojske. Nakon polaganja vijenaca, služena je Sveta misa u kapeli Blaženog Alojzija Stepinca, koju je upotpunila klapa MUP-a RH Sv. Mihovil. 

Izložba „Aeromiting/Air Show“ Anabel Zanze

AnabelZanze 12Muzeji grada Karlovca uoči Dana državnosti u Muzeju Domovinskog rata Karlovac – Turanj organizirali su otvorenje izložbe istaknute hrvatske slikarice i grafičarke Anabel Zanze. Izložbu „Aeromiting“ otvorila je županica Martina Furdek Hajdin: "Neka nam je ova izložba podsjetnik na to da sve što činimo utječe na generacije koje dolaze iza nas, a naša je dužnost prenijeti im naše trajne vrijednosti. Ovo je lijepi uvod u proslavu koja nas očekuje tijekom sutrašnjeg dana, a povodom Dana državnosti."

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost