Vijesti     -     Kontakti

Ustrojstvo / Upravni odjel za hrvatske branitelje i zdravstvo

Stambeno zbrinjavanje

Stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima

Izvršna lista prvenstva za Karlovačku županiju - Stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima 2024.

Sukladno Zakonu o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima („Narodne novine“ broj 106/2018, 98/2019 i 82/23) objavljuje se Izvršna lista prvenstva za Karlovačku županiju za 2024. godinu sastavljene od pravodobno podnesenih i potpunih prijava za stambeno zbrinjavanje bodovanih u skladu s Uredbom o kriterijima za bodovanje prijava za stambeno zbrinjavanje („Narodne novine“, broj 14/2019):

OBJAVA IZVRŠNIH LISTA PRVENSTVA ZA 2024. GODINU

Izvršna lista prvenstva - A model
Izvršna lista prvenstva - B model
Izvršna lista prvenstva - C model
Izvršna lista prvenstva - D model
Izvršna lista prvenstva - E model

Liste prvenstva za Karlovačku županiju - Stambeno zbrinjavanje 2024.

Sukladno Zakonu o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima („Narodne novine“, br. 106/2018, 98/2019 i 82/2023) objavljuju se Liste prvenstva za Karlovačku županiju za 2024. godinu sastavljene od pravodobno podnesenih i potpunih prijava za stambeno zbrinjavanje bodovanih u skladu s Uredbom o kriterijima za bodovanje prijava za stambeno zbrinjavanje („Narodne novine“, broj 14/2019)

OBJAVA LISTA PRVENSTVA ZA 2024. GODINU

Lista prvenstva - A model
Lista prvenstva - B model
Lista prvenstva - C model
Lista prvenstva - D model
Lista prvenstva - E model

Izvršna lista prvenstva za Karlovačku županiju - Stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima

Sukladno Zakonu o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima („Narodne novine“ broj 106/2018, 98/2019 i 82/2023) objavljuje se Izvršna lista prvenstva za Karlovačku županiju za 2023. godinu sastavljene od pravodobno podnesenih i potpunih zahtjeva za stambeno zbrinjavanje bodovanih u skladu s Uredbom o kriterijima za bodovanje prijava za stambeno zbrinjavanje:

OBJAVA IZVRŠNIH LISTA ZA 2023. GODINU

  1. Izvršna lista prvenstva - A model
  2. Izvršna lista prvenstva - B model
  3. Izvršna lista prvenstva - C model
  4. Izvršna lista prvenstva - D model
  5. Izvršna lista prvenstva - E model

 

Izvršna lista prvenstva za Karlovačku županiju - Stambeno zbrinjavanje

Suklasno Zakonu o stambenom zbrijnjavanju na potpomognutim područjima objavlju se Liste prvenstva za Karlovačku županiju za 2022. godinu sastavljene od pravodobno podnesenih i potpunih zahtjeva za stambeno zbrinjavanje bodovanih u skladu s Uredbom o kriterijima za bodovanje prijava za stambeno zbrinjavanje:

OBJAVA

Izvršna lista prvenstva A 
Izvršna lista prvenstva B
Izvršna lista prvenstva C
Izvršna lista prvenstva D
Izvršna lista prvenstva E

 

Lista prvenstva za Karlovačku županiju - Stambeno zbrinjavanje

Sukladno Zakonu o stambenom zbrijnjavanju na potpomognutim područjima objavlju se Liste prvenstva za Karlovačku županiju za 2022. godinu sastavljene od pravodobno podnesenih i potpunih zahtjeva za stambeno zbrinjavanje bodovanih u skladu s Uredbom o kriterijima za bodovanje prijava za stambeno zbrinjavanje:

OBJAVA

Lista prvenstva A 
Lista prvenstva B
Lista prvenstva C
Lista prvenstva D
Lista prvenstva E


Stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima

Pravo na stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjimaostvaruje se sukladno Zakonu o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima

Stambeno zbrinjavanje na potpomognutim poodručjima ostvaruje se najmom obiteljske kuće u državnom vlasništvu (Model A), darovanjem neuseljive obiteljske kuće u državnom vlasništvu i građevinskog materijala za njezinu obnovu ili rekonstukciju (Model B), najmom stana u državnom vlasništvu (Model c), darovanjem građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu i građevinskog materijala za izgradnju obiteljske kuće (Model D) ili darovanjem građevinskog materijala za obnovu, dogradnju/nadogradnju i završetak izgradnje obiteljske kuće u vlasništvu korisnika odnosno darovanjem građevinskog materijala za izgradnju obiteljske kuće na građevinskom zemljištu u vlasništvu korisnika (Model E).


JAVNI POZIV za podnošenje prijava za stambeno zbrinjavanje u 2021. godini sukladno Zakonu o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima

- prijave se podnose od 1.1. do 31. 1. 2021. godine
- JAVNI POZIV I OBRAZAC ZA 2021. GODINU


 Prijave za stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima te izmjene postojećih zahtjeva na listi prvenstva podnose se putem zahtjeva u prilogu od 01. siječnja do 31. siječnja tekuće godine.


 Lista prvenstva se objavljuje do 15. ožujka tekuće godine, a izvršna lista do 31. ožujka tekuće godine.

Popunjeni i potpisani obrazac Zahtjeva s potrebnom dokumentacijom možete poslati putem pošte na adresu Karlovačka županija, Upravni odjel za hrvatske branitelje i zdravstvo, A. Vranyczanya 2, Karlovac ili osobono na istu adresu, a za sva dodatna pitanja ili moguće nejasnoće možete nas kontaktirati putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 047 666 255.

Dokumenti:Izvršna lista prvenstva za Karlovačku županiju - Stambeno zbrinjavanje

Suklasno Zakonu o stambenom zbrijnjavanju na potpomognutim područjima objavlju se Liste prvenstva za Karlovačku županiju za 2020. godinu sastavljene od pravodobno podnesenih i potpunih zahtjeva za stambeno zbrinjavanje bodovanih u skladu s Uredbom o kriterijima za bodovanje prijava za stambeno zbrinjavanje:

OBJAVA

Izvršna lista prvenstva A 
Izvršna lista prvenstva B
Izvršna lista prvenstva C
Izvršna lista prvenstva D
Izvršna lista prvenstva E


Humanitarna pomoć

Upravni odjel za hrvatske branitelje i zdravsto Karlovačke županije na temelju Zakona o humanitarnoj pomoći izdaje rješenja kojima se odobrava stalno prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći te rješenja kojima se odobrava pružanje humanitarnih akcija.

Popunjeni i potpisani obrazac Zahtjeva s potrebnom dokumentacijom možete poslati putem pošte na adresu Karlovačka županija, Upravni odjel za hrvatske branitelje i zdravstvo, A. Vranyczanya 2, Karlovac ili osobono na istu adresu, a za sva dodatna pitanja ili moguće nejasnoće možete nas kontaktirati putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na broj telefona 047 666 257.

Dokumenti:


 1. Izdavanje rješenja kojim se odobrava stalno prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći

2. Izdavanje rješenja o odobrenju provođenja humanitarne akcije

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: pisarnica@kazup.hr

Pristupačnost