Obavijest poljoprivrednicima - ANKETA ZA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI

Poštovani,
 
U cilju povećanja i unapređenja proizvodnje pšenice i ostalih vrsta žitarica na području Karlovačke županije, radi realizacije otkupa pšenice ili ostvarivanja mogućnosti skladištenja u silosima, potaknuti iskazom problema poljoprivrednih proizvođača, Karlovačka županija inicirala je sastanak proizvođača žitarica i tvrtke Žitoproizvod d.d. Ova tvrtka istaknula je svoje godišnje potrebe te potrebe matične kuće Mlinotest d.d., za otkupom svih količina isključivo mlinske pšenice kapaciteta cca 15.000 tona/godišnje, te iskazala interes i spremnost za skladištenje proizvedene mlinske pšenice od I - III klase.
 

Slijedom navedenog Karlovačka županija provodi ANKETU ZA ISKAZ INTERESA POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA S PODRUČJA KARLOVAČKE ŽUPANIJE ZA OTKUP/SKLADIŠTENJE MLINSKE PŠENICE I ŽITARICA

Ispunjenu anketu potrebno je dostaviti do 15. svibnja 2022. godine putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno/poštom u Karlovačku županiju, Upravni odjel za gospodarstvo, A. Vraniczanya 4. Karlovac.