Vijesti     -     Kontakti

Županica položila kamen temeljac za novu stambenu zgradu u Grabriku

odeta

Svečanim polaganjem kamena temeljca, počela je gradnja i treće zgrade u nizu investitora VV projekti u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik. Kamen temeljac zajednički su položili županica Martina Furdek Hajdin, investitor Vladimir Vuković, zamjenica gradonačelnika Karlovca Ivana Fočić i projektantica Tatjana Basar. 

Kako je tom prigodom rekao investitor Vladimir Vuković, svi stanovi su u prve dvije zgrade prodani, te osim ove treće zgrade, tvrtka u planu ima i neke nove projekte. Zgrada je projektirana s 61 stanom, a zbog povećanja cijena materijala morala je biti i nešto veća cijena stanova koja sada iznosi 1.690 eura po četvornom metru.

Investitor se u gradnji rukovodio i s potrebama na tržištu, pa su tako sada balkoni  projektirani kao zimski vrtovi, toplinski izolirani, sa staklenim stijenama s električnim otvaranjem i zatvaranjem, kao i podnim grijanjem.

Kupci danas traže moderna rješenja, visoki konfor i energetski učinkovite zgrade. Zgrada će kao i prethodne dvije biti opremljena solarnim panelima, za grijanje vode, rekuperatorima zraka, klima uređajima, stropovi su visine 2,80, a imat će podzemnu garažu i brze liftove. Želja je investitora ići u pravcu da ovakve moderne zgrade grade i u drugim dijelovima grada i sigurno će krenuti u slične projekte.

Ova treća zgrada trebala bi biti gotova prilično brzo, već u listopadu 2022. godine, nešto manje od godinu i pol od početka gradnje.

Kako su uz pohvale i čestitke investitoru naglasile Ivana Fočić i Martina Furdek Hajdin, Grad Karlovac i Karlovačka županija će pomoći ovom i svim drugim investitorima koji će ulagati svoj kapital u posao na našem prostoru i rješavati sve potrebne tehničke i pravne radnje potrebne za brzu realizaciju investicije. Posebno raduje činjenica da karlovački investitor ulaže u svoj grad i omugućje građanima Karlovca da riješe svoj stambeni problem u gradu u kojem žele živjeti.

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: pisarnica@kazup.hr

Pristupačnost