Županica Martina Furdek-Hajdin na sastanku župana s Vladom RH

IMG ebaa692e11856d34b3b232c1eac6a347 VPredsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković održao je danas sastanak sa svim županima, gradonačelnikom Grada Zagreba, predstavnicima Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i Hrvatske zajednice općina,a kojemu je prisustvovala i županica Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin. 

Glavne teme sastanka bile su okvir za nastavak partnerstva i suradnje Vlade s jedinicama lokalne i područne samouprave, prioriteti Nacionalnog plana oporavka i otpornosti te novog Višegodišnjeg financijskog okvira, daljnja dinamika procesa cijepljenja te pripreme za turističku sezonu. 
"Vi ste najbliži građanima i znate koju vrstu odluka treba donositi. Vjerujem da će ovi sastanci biti praksa od kojega nitko neće odustati.  Lakše ćete realizirati projekte oslonjeni na državnu vlast. Temeljni cilj je ravnomjeran razvoj Hrvatske i demografska revitalizacije zemlje. Vlada je postavila smjerove rada, bitno je da ih prepoznate jer ćemo se pratiti iduće četiri godine." - istaknuo je predsjednik Vlade RH Andrej Plenković