Vijesti     -     Kontakti

Zbor umirovljenika Karlovac slavi svoju 50. obljetnicu postojanja

MPZU Vid Rukavina Karlovac 11Mješoviti pjevački zbor umirovljenika „Vid Rukavina“ Karlovac promocijom Monografije povodom 50-te obljetnice Zbora započeo je svečani program obilježavanja 50. godina postojanja Zbora u Zorin domu. 

Monografiju je predstavila predsjednica Zbora Mirna Korkut, a predgovor je napisala županica Martina Furdek Hajdin, koja je nazočila svečanom programu.

Monografija sadrži brojne sadržaje o radu i aktivnostima Zbora u posljednjih 10 godina te veliki broj fotografija sa nastupa. 

Također, podijeljena su priznanja dugogodišnjim članovima Zbora kao i sponzorima i donatorima koji su pomogli u realizaciji cjelokupnog programa. 

 Županica Martina Furdek Hajdin je svečano otvorila izložbu i naglasila: "Kroz ovu izložbu koja prikazuje vaš rad u posljednjih nekoliko godina, koji je u našoj županiji iznimno cijenjen i prepoznatljiv, odaje se počast svim generacijama i članovima koji su koji su nastupali i sudjelovali u radu Zbora tijekom godina. Čestitam na prvih 50 godina postojanja te svima želim još puno godina uspješnog rada i dobre zabave družeći se zajedno".

Mješoviti pjevački zbor umirovljenika „Vid Rukavina“ prepoznatljiv je kulturno-umjetnički sastav grada Karlovca i Karlovačke županije te cijenjen i u glazbenim i umjetničkim krugovima. Osnovan je 1971. godine, a danas djeluje samostalno kao udruga. 

U utorak, 15. studenog u 20 sati u Zorin domu Karlovac bit će održan svečani koncert pod nazivom "50 godina pjesme" kojim će se svečano zaokružiti i proslaviti ova lijepa obljetnica. 

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: pisarnica@kazup.hr

Pristupačnost