Vijesti     -     Kontakti

Zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar istaknula brojne županijske projekte u Ogulinu

Dan grada Ogulina 2023 1Prigodno je obilježen Dan grada Ogulina, čiji je program započeo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Trgu hrvatskih rodoljuba, u spomen na sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje. 
 
Proslavi Dana Grada Ogulina nazočila je zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar, koja je bila u ime županice Karlovačke županije Martine Furdek Hajdin te izaslanica predsjednika Vlade RH g. Andreja Plenkovića i predsjednika Hrvatskog sabora g. Gordana Jandrokovića. Također, sjednici je nazočio i zamjenik županice Dejan Mihajlović.
Zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar, izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i izaslanica predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, čestitala je svim građankama i građanima Dan grada Ogulina, a čestitala je i ovogodišnjim laureatima - dobitnicima javnih priznanja. "Karlovačka županija je kroz svoje programe uvijek je na raspolaganju svima vama. Kada bismo samo prenosili decentralizirana sredstva onda zasigurno ne bi bilo novog krovišta na Učeničkom domu, niti nove kotlovnice u OŠ Ivane Brlić Mažuranić i Obrtničkoj i tehničkoj školi. Imamo spremnu dokumentaciju za dogradnju Prve osnovne škole, a planiramo postavljanje fotonapona i dizalice topline, kako bi naši učenici imali najbolje uvjete za rad. Moram izreći da je projekt energetske obnove ogulinske bolnice 2. na listi prioriteta na APN-u te da će se pri objavi natječaja javiti zainteresirani. Djeca su naša budućnost i sav naš rad je usmjeren na projekte upravo radi njih. Čak 1,2 milijuna eura je do sada uloženo u obnovu i rekonstrukciju prometnica i prometnu signalizaciju na području grada Ogulina, a najvažniji od svega bio je projekt sanacije i rekonstrukcije Molinarijevog mosta koji je gotovo završen.", napomenula je zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar.
 
Kroz dosadašnje pakete Mjera pomoći građanima, Vlada RH kontinuirano pomaže građanima u smanjenju cijena hrane, energenata i drugih važnim sastavnicama života, istaknula je zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar. Perspektiva Vlade RH usmjerena je u demografiju, dekarbonizaciju, obrazovanju i digitalnu i zelenu transformaciju. 
 
Na svečanoj sjednici podijeljena su sljedeća javna priznanja: Kruni Stipetiću, Luciji Stipetić, Mariji Mazor, DVD-u Ogulin te Željku Osvaldiću-Belom.
 
Priznanje za životno djelo posthumno je dodijeljeno najdugovječnijem dirigentu Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin, pokojnom Marijanu Geriću. U njegovo ime, nagradu je preuzeo njegov sin Jurica Gerić. 
 
 

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: pisarnica@kazup.hr

Pristupačnost