Vijesti     -     Kontakti

Udruga Zvončići održala konferenciju u sklopu projekta "Zajedno je lakše"

udruga Zvonii 1Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići organizirala je, u povodu Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. svibnja, konferenciju u sklopu projekta "Zajedno je lakše". Konferencija je organizirana u suradnji sa Savezom udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije. U ime Karlovačke županije, konferenciji je prisustvovala zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar.

Ravnateljica Udruge Zvončići Snježana Čop podijelila je Karlovačkoj županiji, Gradu Karlovcu, Gradu Slunju te Općini Žakanje zahvalnice za iznimnu suradnju u provedbi brojnih aktivnosti Udruge. Posebna zahvalnica dodijeljena je Danki Pavletić, ravnateljici Dječjeg vrtića Karlovac, zbog, kako je istaknuto, bezrezervne pomoći, podrške i sluha koje je imala za one kojima je pomoć bila potrebna.

Zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar zahvalila je Udruzi Zvončići i svim partnerima na svemu što čine za dobrobit djece i odraslih te istaknula kako danas imamo sreću što djeca u vrtićima i školama imaju asistente i pomoćnike koji im pomažu u integraciji u odgojno - obrazovni sustav. Karlovačka županija uz nacionalnu potporu trenutno financira 48 pomoćnika u nastavi.

Udruga Zvončići pomaže u procesu integracije djece u društvenu zajednicu, te radi na unapređenju kvalitete života djece s teškoćama u razvoju. Udruga djeluje na području cijele županije, a brine o djeci predškolske i školske dobi, adolescentima te odraslima s teškoćama u razvoju.

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost