Vijesti     -     Kontakti

Sastanak s ministrom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darkom Horvatom

MPGI KZ 2

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin sastala se u utorak, 24. studenog, u Ministrarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine s ministrom Darkom Horvatom. Na sastanku se između ostalog raspravljalo o predmetima državne imovine na prostoru Karlovačke županije i prioritetima za njihovo rješavanja obzirom na iskazane potrebe.

Ministar Darko Horvat je tom prigodom načelniku općine Plaški Peri Damjanoviću svečano uručio Ugovor o darovanju nekretnina u vlasništvu države Općini Plaški.

Riječ je o nekretnini čiji je zahtjev za darovanjem Općina Plaški podnijela u travnju 2018. godine, tadašnjem Ministarstvu državne imovine, u svrhu izgradnje mrtvačnice u sklopu Novog Groblja Plaški, tržišne vrijednosti 894 tisuće kuna.

Svečanom uručenju ugovora su, uz ministra Horvata i načelnika Damjanovića, nazočili županica Martina Furdek-Hajdin i zamjenik načelnika Općine Plaški Ivan Šego.„Ovo je još samo jedna u nizu nekretnina iz portfelja državne imovine koju darujemo nekoj od jedinica lokalne samouprave, a sve u svrhu njenog stavljanja u funkciju i korištenja za opće dobro. To je politika kakvu ćemo provoditi i dalje, ne samo u segmentu suradnje s jedinicama lokalne samouprave, već i u smjeru poticanja daljnjeg gospodarskog rasta kroz ustupanje neiskorištene državne imovine poduzetničkom sektoru“, istaknuo je tom prilikom ministar Horvat.                 

                             

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: pisarnica@kazup.hr

Pristupačnost