Vijesti     -     Kontakti

Pjesma i veselje u Dječjem vrtiću pri PŠ Bosiljevo povodom Svetog Nikole

svnikola7"Sveti Niko svijetom šeta, traži djecu svoju, jer za svako dobro dijete ima stvarcu koju. Tra-la-la-la, tra-la-la, doć' će sveti Nikola" - pjevalo se danas u Dječjem vrtiću pri PŠ Bosiljevo, kojeg je povodom blagdana Svetog Nikole posjetila zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar sa suradnicima. 

Trinaestero mališana odgojno -obrazovne skupine "Pčelice" veselo su dočekala goste, a još više razveselili su se slatkim poklonima. Djeci i vrtiću zamjenica Vesna Hajsan Dolinar uručila je poklone koji će im koristiti u igri, učenju i zabavi. Djeca su  ispričala što sve rade u vrtiću, čime se zabavljaju i obećala da će i dalje biti tako dobra.

Inače, Dječji vrtić pri PŠ Bosiljevo započeo je s radom 1. listopada 2020. godine, a nalazi se u izdvojenom prostoru PŠ Bosiljevo.  Danas je u vrtić upisano 13 djece razvojne dobi od 3 do 7 godina, a u vrtiću je oformljena mješovita vrtićka odgojno-obrazovna skupina pod nazivom „Pčelice“, a koju vode dvije odgojiteljice.  Projekt otvaranja vrtića jedna je najboljih demografskih mjera, istaknula je zamjenica Hajsan Dolinar, jer kako kaže, ako vi živite na selu i nemate kome ostaviti dijete i ići bez brige na posao, onda je uzalud svako ulaganje u infrastrukturu i u druge sadržaje na tom području.

Nedavnim otvorenjem dječjeg vrtića pri Osnovnoj školi Plaški ostvaren je plan Karlovačke županije da sve općine i gradovi u Karlovačkoj županiji (izuzev općine Netretić) imaju organiziran predškolski odgoj za djecu.

Uz zamjenicu županice Vesnu Hajsan Dolinar, u posjetu vrtiću bio je i načelnik općine Bosiljevo Josip Kasun, koji je također u ime općine mališanima donio prigodne poklone. 

 

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: pisarnica@kazup.hr

Pristupačnost