Vijesti     -     Kontakti

U Cetingradu županica održala sastanak na temu realizacije Regionalnog distributivnog centra Cetingrad

CetingradŽupanica Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin, sa suradnicima - zamjenikom ravnatelja Javne ustanove regionalne razvojne agencije Karlovačke županije Krunoslavom Kraljem, ravnateljem Zavoda za prostorno uređenje Karlovačke županije Mariom Kečkešom i privremenom pročelnicom UO za gospodarstvo Karlovačke županije Anom Valić, održala je danas, 24. lipnja, radni sastanak u Općini Cetingrad. U ime Općine, sastanku su prisustvovali načelnica Marina Kalić i zamjenik načelnice Osman Mušić.

Glavna tema sastanka bio je dogovor daljnjih koraka u cilju realizacije projekta Regionalnog distributivnog centra za voće, povrće i industrijsko bilje u Cetingradu, za koji je Karlovačka županija financirala izradu projektne dokumentacije, odnosno idejnog rješenja, a sve s ciljem stvaranja uvjeta za razvoj ratarstva, voćarstva i gospodarskih aktivnosti vezanih uz preradu istih, kako na području same općine, tako i ostalih gravitirajućih općina tog dijela Karlovačke županije.

Pored toga, Općina Cetingrad upoznala je županicu sa svojim projektima i njihovom problematikom te je dogovoren način suradnje i pomoći Karlovačke županije u rješavanju istih.

 

 

 

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: pisarnica@kazup.hr

Pristupačnost